• Juni 2024

    • Samstag 1 16:00 - 19:00
Fertőd
Fertőd

Légy ott a kertben!

A fertődi Esterházy-kastély Idén az "öt érzék" tematikában gasztronómiai és kulturális élvezetek várja az érdeklődőket 16 órától 19 óráig.

A fertődi Esterházy-kastély  Idén az "öt érzék" tematikában gasztronómiai és kulturális élvezetek várja az érdeklődőket 16 órától 19 óráig.

Eszterháza Központ-Esterházy-kastély

Izgalmas programokkal várja a látogatókat június elsején a fertődi Esterházy-kastély.
A fertődi Esterházy-kastély idén is csatlakozik a „Légy ott a kertben - „Rendez-vous aux jardins” európai rendezvénysorozathoz. Idén az „öt érzék” tematikában gasztronómiai és kulturális élvezetek várják az érdeklődőket 16 órától 19 óráig.
16 órától ingyenes rózsakerti sétát tartanak a kastély szakemberei, ahol mesélnek a Cziráky Margit Rózsakert varázslatos történetéről és a rózsakülönlegességekről, az érdeklődők megismerhetik az év rózsáját is.
Kiss Noró gitárkoncertje is szórakoztatja majd a látogatókat, miközben lehetőség nyílik a Sopron-Fertő-táj meghatározó ízeit megkóstolni. Olyan termelők kézműves termékeit lehet megízlelni, mint Pánácz Tibor méhész mézei, a Krisko Sajtműhely izgalmas sajtválogatása vagy a Csízműhely mennyei süteményei, valamint Lukács Szabolcs sommelier-vel borkóstolási lehetőség lesz 4 tétellel.
A rózsakertbe a belépés térítésmentes, a termékeket kóstolójegy vásárlásával ízlelhetik meg a látogatók. A kóstolójegy ára: 4500 Ft/fő.

icône prixA rózsakertbe a belépés térítésmentes, a termékeket kóstolójegy vásárlásával ízlelhetik meg a látogatók. A kóstolójegy ára: 4500 Ft/fő.
icône ageDe 18 à 99 ans
icône horaireSamstag 1 Juni, 16:00
icône lieuFertőd, Fertőd
Art der Veranstaltung : Konzert
Thema 2024 : Die fünf Sinne im Garten
Ich bin damit einverstanden, dass das Bild unter der Bedingung, dass es dem Urheber durch Nennung seines Namens zugeordnet wird, frei verwendet und unter denselben Bedingungen weitergegeben werden darf. : true
Anwesenheitsmodus : Freier Eintritt
Art des Publikums : Erwachsener,Jedermann